Challenge4fun

Jou dealer in modelauto’s

Specialist in Ferrari modelauto's

Let boys be boys

Bekijk ons aanbod

Naast Ferrari ook andere merken

Echte modelauto's

Voor echte mannen

Over ons

Onze passie voor exclusieve modelauto’s delen wij graag met u als verzamelaar.  Ons streven is om u de meest exclusieve modelauto’s te leveren van de hoogste kwaliteit en service tegen scherpe prijzen.

Behalve resin en die-cast modelauto’s van onze partners verkopen wij bijna alle merken modelauto’s. Wij zijn gespecialiseerd in Ferrari modelauto’s in de schalen 1:18 en 1:43. Voor andere automerken en schalen kunt u ook bij ons terecht.

Indien een schaalmodel niet in onze Ebay Ferrari pagina, Ebay other brands pagina of op Marktplaats voorradig is kunt u ons een e-mail sturen. Wij kunnen bijna alle nieuwe (Ferrari) modellen voor u bestellen of voor u op zoek gaan naar die ene ontbrekende modelauto in uw verzameling.

We bieden ook regelmatig gelimiteerde series aan van modelautomerken speciaal en exclusief voor ons vervaardigd.
Onze voorraad wisselt continue. Wij adviseren u om exclusieve modellen bij ons in pre-order te plaatsen omdat de oplages van de modelauto’s beperkt zijn en vaak niet meer na te bestellen. U weet dan zeker dat u het model ontvangt.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws en onze aanbiedingen, dan kunt u zich via onze site gratis en vrijblijvend aanmelden op onze nieuwsbrief. Hierin zal aandacht worden besteed aan de meest recente en  toekomstige modellen die worden uitgebracht. Wilt u niet wachten op onze nieuwsbrief of wilt u direct op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuwtjes dan kunt u ons ook volgen via Facebook.

Mocht u vragen hebben dan vernemen we die graag van u. U ontvangt van ons altijd zo snel mogelijk bericht. Wij besteden veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en maken graag kennis met u. Wij staan 6x per jaar op de grootste modelautobeurs van Europa; de NAMAC beurs in Houten (bij Utrecht).
U kunt daar ook uw bestellingen afhalen en onze laatste modellen bewonderen.

Wilt u een persoonlijke afspraak met ons maken om de modellen te bekijken dan doen we dat met veel plezier!

Marktplaats

Ons aanbod op marktplaats

Ebay Ferrari

Ebay Ferrari modelcars

Ebay Other Brands

Ebay store models other brands

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen.

Contactgegevens

Lange Akker 23,
5081 MR Hilvarenbeek
Nederland

info@challenge4fun-modelcars.nl

Leveringsvoorwaarden

Stuur een bericht